Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porților Deschise la ISU „Someș” Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 27 Februarie 2014

Cu prilejul aniversării a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someș’’ al  judeţului Satu Mare va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

 

Astfel, joi, la Hypermarketul Auchan şi în Piaţa 25 Octombrie s-au organizat puncte mobile de informare preventivă pentru distribuirea unor materiale informative prin care cetățenii sunt informați despre ceea ce înseamnă „Protecția Civilă”, despre regulile care trebuie respectate în cazul producerii unei situații de urgență, despre cum să se protejeze și să intervină în cazul descoperirii munițiilor neexplodate, regulile minimale pentru a-și salva viața în cazul producerii unui cutremur, etc.

 

Tot cu ocazia Zilei Protecției Civile, vineri, 28 februarie, între orele 10.00 -12.00 se va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Taşnad şi  Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.  

 

 

1388 vizite
Distribuie pe